其实去呢间餐厅已经系几个月前既事, 但呢间实在太伏, 又贵, 希望大家可以参考下果时黎食系食omakase, 佢开头个头盘都盘ok既,唔记得佢系用鱼既咩部位整成既酱再整刺身, 食完黎道觉得呢间好似ok但后黎上既野都普普通通, 最伏系佢个拖罗, 有成只手掌咁大同咁厚, 然后将佢对折入面放左块紫苏, 食落去好似生食紧一块肥猪肉, 劲想呕, 食完呢件野就知道个主厨系废既, 系日本根本唔会有人咁serve, 以为大件就系好食? 最后要叫佢俾一碟萝卜丝黎送先食到另一个伏位就系叠到超高既海胆寿司, 完全又系俾d人影相但系人都知海胆太多会好漏, 最后又系要佢俾一碟紫菜先食得落呢间野个chef真系唔识整日本野食唔好再去中伏了
呢间野个chef真系唔识整日本野食
唔好再去中伏了