2019-05-05
考虑紧既你可以考虑其他。旺角仲有好多正常人类去既地方啱你。今晚同学聚会,约咗上楼上cafe,位置系旺角呢幢成幢都系宾馆嘅大厦度,喺楼下兜嚟兜去先揾到个门口,因为一路都唔相信一间Cafe会系呢栋咁嘅大厦入面。入到个大堂见到个水牌,系揾唔到呢间Cafe嘅,净系见到好多好多宾馆。成个大堂都系游客,相信系住呢幢大厦入边几十间宾馆嘅。仲要坏净一部lift,部lift仲要好容易超重,好有问题。上到4楼先至真系恐怖,周围都系晾晒衫同被,周围黑蚊蚊,十足睇鬼片入边嘅场景。摸黑去到门口,入到去见到得6张枱,灯光暗。仲要有浸猫味添,怕动物味嘅你真系唔好考虑上嚟,如果唔系真系食唔到一餐安乐饭。食物唔多选择,晚餐得几个set,我地想用open rice个79折,竟然系一定要叫主菜加饮品先可以79折。我叫左芝士炸鸡扒配番茄茸意粉,已经算系比较大份。朋友叫既其他野真系细到无眼睇。鸡扒劲细块,炸完竟然系湿既,一啲都唔脆唔香。意粉系用千岛酱加少少番茄汁捞既,系千岛酱!真系闻所未闻。呢度上菜速度非一般慢,全场得五枱客,我地竟然都等左半个钟。被迫叫杯野饮,想叫啲平时少见啲既,就叫左士多啤梨乳酪。黎到成杯系白色既,咁好明显
成个大堂都系游客,相信系住呢幢大厦入边几十间宾馆嘅。
仲要坏净一部lift,部lift仲要好容易超重,好有问题。
摸黑去到门口,入到去见到得6张枱,灯光暗。
呢度上菜速度非一般慢,全场得五枱客,我地竟然都等左半个钟。
被迫叫杯野饮,想叫啲平时少见啲既,就叫左士多啤梨乳酪。黎到成杯系白色既,咁好明显啲所谓士多啤梨系糖浆黎。饮落众望所归,甜到不行,同系大陆饮既娃哈哈差唔多。唉,饮完仲衰过饮珍奶,热量爆表又唔健康。而家谂返起都有啲想作呕添。
埋单人均$140。咁伏既经历安全唔可以接受。
呢度唔系可一不可再,系一次都唔好黎。唔系三思,系一次都唔好考虑。