2021-01-26 298 浏览
呢间14 South Lane,睇相系几吸引,可惜食物同服务都真系好差下,完全中晒伏😡😡为打卡影相懒系Chill系ok,但为食好野嘅话,山道𠮶头有更多抵食又好味嘅cafe,真系无必要嘥quota食垃圾😒😒作为cafe,首先杯咖啡仲垃圾过Starbuxxx,完全冇咖啡香,就算转soy或almond milk都唔会咁淡咁难饮唔知咩拉花其次,好多foodie推介话好好食嘅pancake,唔知加咗咩香料做调味,未食过咁难食嘅素食甜品嘢食难食都算,连服务都好差点餐𠮶个好似发梦咁,点漏又落错单,要almond俾咗soy,要latte俾咗white点咗个pancake等咗大半个钟,last order𠮶阵问返帮我哋落单位店员,一脸惊讶咁就知佢根本冇落到单,佢系完全好似发紧梦咁,话帮我check下,隔咗阵先放低碟同餐具话厨房仲整紧㖞结果等到4:50先到,都未开始食,另一位店员好快放低埋张单叫我地埋单😅😅😅 都唔知讲乜好,好彩碟野好难食,食咗两啖都好快走人,去第二度食过算咁嘅价钱有咁嘅食物同服务,排队攞飞个system又奇奇怪怪😅😅😅 你食埋我个份啦

唔知咩拉花

嘢食难食都算,连服务都好差