2020-07-04
2大1小食左七百几蚊但食到一肚气!!!上网睇左话生日月有88折,打电话问系咪小朋友生日都得,点知去到埋单时话要正本(但𝑜𝑝𝑒𝑛𝑟𝑖𝑐𝑒冇写),事问小朋友点会带身分证出街,都算...我比哂手机入面护照同身分证既相佢睇,个女职员仲指住张相话「呢个系佢呀?唔似㖞」听完火都黎!小朋友护照几耐换一次睇黎个女职员冇呢个常识,我女就黎4岁,张相系2017年影,即当时系一个半岁既𝐵𝐵,唔识睇就出声!唔好系度讲到我呃你钱咁,要呃既话我就会话我小朋友未够3岁!!!成餐饭其实根本食得唔舒服,送野食慢到呕,叫左3转野食,但黎𝑑唔黎𝑑,味道亦唔系特别好,再加埋𝑑咁差既服务,真系唔洗指意再帮衬!上到车,小朋友仲同我讲黎紧真系佢生日⋯⋯#净系识话同公司反映#但冇解决过问题有咩用#仲质疑护照copy系假#食到一肚气#违反商品说明条例
上到车,小朋友仲同我讲黎紧真系佢生日⋯⋯
#净系识话同公司反映
#但冇解决过问题有咩用