2022-12-13 198 浏览
见今日去尖沙咀工作,顺便食午餐,见有间楼上cafe ,好似几得意,一个人去试吓,又可以叹下咖啡;餐牌没有真实图片,唯有靠openrice 睇吓,花多眼乱之下,叫了个最普通嘅全日早餐+泡沫咖啡。泡沫咖啡:普通,没有特别。个全日早餐:卖相普通,炒蛋、肠同三文鱼正常,至于牛油果包,以为唔够柠檬汁,颜色变咗灰绿色,一食落去⋯牛油果变坏嘅味道🤮;大啡菇沾咗隔离个焦糖苹果啲糖,甜嘅大啡姑,好难食;沙律菜唔新鲜,有烂;焦糖苹果有啲奇怪;最后只靠蛋填饱个肚。😵‍💫环境:除咗张枱有抺,比较干净,四周围都有尘,而且一入到去有一阵酒吧嘅味道,有啲难闻。🤧埋单一个全日早餐$128,泡沫咖啡$40,最最最重要系冇睇到有加一服务费,共要$185最后想同店主讲:价钱唔系最重要,最重要系你收得客人咁嘅价钱,你都俾翻啲良心吖,环境又唔清洁,食物劣质,识得收加一服务费,唔该有翻啲诚意,试吓啲食物俾唔俾得客人食先,唔好求求其其。讲真:全日早餐真系冇乜技术可言,咁简单嘅菜式,都搞到一镬泡⋯⋯希望今次浪费咗啲时间写食评,提醒店主可以改善吓,不要影衰香港人!吃完呢个午餐,胃部不适咗一个下午,幸好没有肚屙😨*张单同我去嘅地址唔同我

泡沫咖啡:普通,没有特别。

埋单一个全日早餐$128,泡沫咖啡$40
,最最最重要系冇睇到有加一服务费,共要$185

吃完呢个午餐,胃部不适咗一个下午,幸好没有肚屙😨

*张单同我去嘅地址唔同

我系去呢间👇🏻楼上舖
鸟语 (尖沙咀)
尖沙咀厚福街12-12A号蓝马商业大厦10楼
2022-12-13