2022-01-19
Afternoon tea for 2 $388 以呢个价钱本来就唔expect太多,但系冇expectation既情况下,呢个tea只能用难食黎形容🙂Savory唔冻唔热,龙虾croissant散都算,仲要好硬😕 crab cake最好食,但本身微温偏冷既感觉好难受😣迷你scone系冇clotted cream (request都唔会有),唔热之余,会食到面粉,完全唔熟🙃白色果粒macaron更加系食唔出咩味道😕甜点方面,除左两件cheesecake(其中一件系truffle味😖)大部分都系mouse类别,冇一件系好食,极甜,而且每件既色素都好劲🙈另外一提,staff态度都好一般,甚至食到一半想加水/叫餐饮,系完全冇人理你🥲冇食过佢地既pasta所以唔敢评论,但tea建议大家唔好去了😞