2023-12-30 269 浏览
见呢间几多好评就拣咗佢同食屋企人食饭,但系最后大家越食越黑面,埋单每位三旧,仲要唔饱。先讲服务,未入餐厅门口个呀叔已经系chur我哋入去,一轮嘴系咁sell,完全冇理过客人嘅feedback,净系不停讲佢自己𠮶堆台词。楼面明显系新手,似系一家人嚟,特别系有个后生仔,好似完全唔知呢度啲嘢点运作,我哋都未开始食已经想收走等紧水滚嘅火锅汤底,又唔熟啲枱号,又唔熟啲菜式,十问九唔知,仲要入错单。另一个年纪比较大嘅女员工又串到乜咁,问吓佢条鱼系大定细啫,一句得埋嚟”你先至知㖞”,真系叻嘅啫。剩系得一个后生女系醒目,但系可能佢太多猪队友,所以佢全程都好躁底。讲返个价钱,本身谂住叫𩠌嘅舖头食物质素会好过任食果种,sorry呀,真系放题火锅都好食过佢。嘢食份量又少,价钱又唔系平㖞,质素只系超级市场买到嘅货色(冇吹水)。最正系佢个生蚝,上到嚟系一嚿冰嚟,真系好生㖞。仲有,一定要收每位$8酱料钱,唔紧要,你真系有酱料俾人拣有乜所谓啫?佢个酱料吧嘅选择真系得辣椒,葱,芫荽,蒜,豉油同埋麻酱,俾啲咁嘅酱料人哋,又要必定收人哋$8一位,请问凭乜嘢呀?全间餐厅唯一可取嘅地方就系啲饮品唔系好贵,完。

全间餐厅唯一可取嘅地方就系啲饮品唔系好贵,完。
2023-12-30