招聘中
$16,500-$25,000
$15,500-$21,500
$17,500-$29,000
2016-05-20 495 浏览
牧羊少年咖啡•慢递馆黎博物馆除咗可以增长知识上,其实可以满足肚皮嫁。系得闲嘅时候抽半日出黎过下慢活生活,都几好架。休 息 是 为 了 走 更 长 的 路 🎶 话明系慢递馆,节奏当然系慢啲拉。嚟到首先叫自己揾位,再去收银处点餐。点餐后都要等一阵先有野食,可以睇下书先。如果想饮水就要自己去自助区斟。鲜忌廉白菌烟三文鱼意粉 $72初初以为忌廉汁只会系白汁,但忌廉汁煮得几好,唔会太heavy,浓稠度适中,挂到面,食完又唔会净太多汁。意粉用左天使面,无过淋,份量都足够一个女仔食既。不过烟三文鱼就已经过熟,有啲有嚡口既感觉。烟三文鱼上面仲洒左少少芝士。不过硬芝士同意粉被三文鱼隔住,唔够热又融唔到,真系唔夹。以呢个质素来讲其实唔系好抵。不过平日嚟食会送一杯野饮,如果有博物馆pass会有九折,都叫合理返少少。始终呢度都系食环境、食优闲。想寄信✉️俾十年后嘅自己,呢度都帮到你。可以俾钱买张明信片,写好之后放入佢哋嘅百子柜。佢就会按时间帮你寄出。当然,存放时间愈耐就收得愈贵啦。牧羊少年咖啡•慢递馆鲜忌廉白菌烟三文鱼意粉 $72味道:★★★吸引度:★★★性价比:★★(五分满分)
牧羊少年咖啡•慢递馆

休 息 是 为 了 走 更 长 的 路 🎶