2021-02-10
之前行尖沙咀经过嘅时候就想试吓,今日再次经过就决定入去坐低一边食crepe🌮兼叹返杯~😌我哋叫咗一咸一甜嘅crepe同一冻一热嘅饮品,咩都试吓呀嘛🤣尤其是佢哋嘅新年系列 🧨🧧Mont Blanc & Yuen Yeung Frappuccino 😙Mont Blanc者系栗子蓉忌廉配蛋白脆饼🌰碎碎嘅蛋白脆饼同忌廉,令卖相好🈶️冬天落雪嘅感觉❄️❄️就咁食栗子蓉会觉得有d甜,但配上忌廉同薄饼一齐食又出奇地啱啱好😆钟意食栗子嘅一定要试吓😉咸食嘅West Coast ,内里有🈵️🈵️嘅生菠菜、紫洋葱🧅、烟三文鱼同忌廉芝士,感觉refreshing,一d都唔腻同冇咁大罪恶感🙈😂抹茶拿铁🍵茶味浓郁又唔会太甜,啱晒抹茶控嘅我😍 而新年系列嘅Yuen Yeung Frappuccino ,者系鸳鸯冰冰乐,真系好🈶️香港🇭🇰味道,呢个组合夏天饮一定好爽🤤