2021-10-17
呢间系𝑪𝒖𝒓𝒂𝒕𝒐𝒓开嘅第三间𝒄𝒂𝒇𝒆?应该🪖其他两间都去过 唔争在去埋呢间😎佢喺西九海滨长廊隔离 𝒄𝒉𝒊𝒍𝒍完行去海滨吹下海风都仲得😚想赞嘅系员工服务态度超好❤️.📌费城芝士牛肉三文治 $62极度推介呢款𝒑𝒂𝒏𝒊𝒏𝒊‼️系用咗拖鞋包 外皮烘到微脆 包身又软熟 仲好个馅嘅汁🤤内馅除咗有牛肉同芝士🥩🧀仲有三色椒同洋葱🧅🫑相当惹味 好丰富😍用咗车打芝士 咸香味十足🤩最欣赏系佢个牛肉 竟然系用咗封门柳🐮当然𝒏𝒐 𝒋𝒖𝒅𝒈𝒆一定牛味浓 又够嫩滑😎仲要完全唔𝒉𝒆𝒂有好多片牛😌唯一唔好系边边嘅位冇馅同汁 啲馅集中晒喺中间 所以就好重面粉味🥺.📌烤牛柳芝士三文治 $62呢款都系牛 不过就变咗牛柳 似平时啲烧牛肉咁👀车打芝士就变左𝒇𝒆𝒕𝒂 𝒄𝒉𝒆𝒆𝒔𝒆👅同埋佢系冻食嘅 入面仲有沙律菜同番茄 用咗千岛酱嚟调味 成个𝒄𝒐𝒎𝒃𝒊𝒏𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏食落清新健康啲😆原本以为佢系黑麦𝒔𝒐𝒖𝒓𝒅𝒐𝒖𝒈𝒉点知一咬系软嘅😢同埋有啲淋 有少少失望🤏🏻.📌法式烤杂菜 $58见到有款全素嘅三文治几特别🥪但系又唔想嗌多个包 店员好好比左啲我试🥳个味劲似罗宋汤🤣都几丰富㖞 有椰菜仔,三色椒,洋葱,蘑菇片 味道确实唔错😋但如果就咁做馅加包就
📌费城芝士牛肉三文治 $62
📌烤牛柳芝士三文治 $62
📌法式烤杂菜 $58
见到有款全素嘅三文治几特别🥪但系又唔想嗌多个包 店员好好比左啲我试🥳个味劲似罗宋汤🤣都几丰富㖞 有椰菜仔,三色椒,洋葱,蘑菇片 味道确实唔错😋但如果就咁做馅加包就有啲𝒅𝒓𝒚🙈
📌艺术打印咖啡 $88
嚟到点可以唔印番杯啡留个念☕️已经试第三次 不过次次都系拣朱古力🍫今次就试吓咖啡🤪佢系𝒍𝒂𝒕𝒕𝒆底 奶嘅比例较多 咖啡味唔重 连平时唔饮咖啡嘅妹妹都钟意饮😝真系要讲十万次 佢面头𠮶层绝对唔系平时咖啡嘅奶泡 佢系薄薄嘅一层奶盖 奶味超级浓🥛口感厚实𝒄𝒓𝒆𝒂𝒎𝒚又软滑 我比一百分💯
📌𝑹𝒐𝒔𝒆 𝑺𝒕𝒓𝒂𝒘𝒃𝒆𝒓𝒓𝒚 𝑪𝒂𝒑𝒑𝒖𝒄𝒄𝒊𝒏𝒐 $68
玫瑰加士多啤梨呢个组合一定正🙌🏻玫瑰𝒔𝒚𝒓𝒖𝒑有啲多 所以饮落好重玫瑰味 同偏甜🌹用咗士多啤梨果𝒋𝒂𝒎 所以食到有少少士多啤梨果肉🍓不过平时自己好钟意饮斋啡 所以觉得呢杯嘅花香同果甜味又啲𝒐𝒗𝒆𝒓 唔够咖啡味☕️