2016-04-18
叫左戴安娜花茶叹,入面配搭左好几款干花冲制而成饮落有独特既花香味,俾人一种清新怡人既感觉,店员仲好细心问我地花荼会唔会太浓,俾左d蜜糖我地调味蓝青口味道香浓。无海产类本身既腥气,配埋葱粒一齐食味道更香。肉味真系好鲜甜,同埋肉厚﹐无沙﹐充份吸收浓味白酒酱汁味道﹐但系酒味唔强烈,唔好酒味既朋友都可以放心食,青口份量都算几多,同埋煮得好入味。小食有好多款拣,样样都想试,最后拣左特式拼盘因为贪佢样样都有d,而且又抵食。到上菜时,果然不负众望大大碟拼盘,有日式饺子,咖哩角,春卷,鸡翼,串烧等等…. 睇见都流哂口水。食落口感好脆,加上泰式酱既点缀就更加惹味。我同friend 食到停唔到口,哈哈吉列炸蚝肉仅熟,蚝肉软滑、湿润。新鲜热辣炸出既蚝真系好脆口、香气噗鼻,又大大只,咬入口系嫩滑肥美既蚝肉,仲有汁,好有惊喜。卡邦尼意粉调味岩岩好。烟肉亦好多,质地al dente 好creamy卖相黎讲可以见到佢成个意粉都充满住浓浓芝士汁,配料有烟肉,味道好香好浓郁,配埋咸咸地烟肉一齐食,味道更佳。呢个意粉的确好好食龙虾汁海鲜意大利烩饭,烩饭沾上龙虾汁同鲜虾青口既味道,而且配有白酒香味,食落好rich同juic
会唔会太浓,俾左d蜜糖我地调味 蓝青口味道香浓。无海产类本身既腥气,配埋葱粒一齐食味道更香。
肉味真系好鲜甜,同埋肉厚﹐无沙﹐充份吸收浓味白酒酱汁味道﹐但系酒味唔强烈,唔好酒味既朋友都可以放心食,青口份量都算几多,同埋煮得好入味。 小食有好多款拣,样样都想试,最后拣左特式拼盘因为贪佢样样都有d,而且又抵食。
睇见都流哂口水。食落口感好脆,加上泰式酱既点缀就更加惹味。我同friend 食到停唔到口,哈哈 吉列炸蚝肉仅熟,蚝肉软滑、湿润。新鲜热辣炸出既蚝真系好脆口、
香气噗鼻,又大大只,咬入口系嫩滑肥美既蚝肉,仲有汁,好有惊喜。 卡邦尼意粉调味岩岩好。烟肉亦好多,质地al dente 好creamy
配埋咸咸地烟肉一齐食,味道更佳。呢个意粉的确好好食 龙虾汁海鲜意大利烩饭,烩饭沾上龙虾汁同鲜虾青口既味道,而且配有白酒香味,食落好rich同juicy,
好有层次感,值得推荐呀!