2023-08-06
呢间啱啱正式开业既Cafe吸引而黎, 前身Sofi既舖位改装后又变左另一个感觉, 唯一差唔多都系走暗色路线, 门口既梳化位好IG-able, 中间做左张中张Bar枱, 最入就系深木色既正常餐桌位🪑 呢度成个气氛都超舒服, 好付合呢度俾客人可以慢慢地, 悠闲地享受下, 真系唔觉就坐左两个钟😌 现阶段仲未算太多人, 所以早啲黎享受下呢份休闲😚Egg Benedict 🍳($128)两块烘到脆边既麦包舖上牛油果, 烟三文鱼, 刚好既溏心水波蛋呢个组合简直系冇得输, 水波蛋煮到刚刚好又唔会流心咁样先得晒只蛋, 平时果啲流左出黎会觉得好嘥😂 另外配有毛豆同轻轻烤过既超甜粟米🌽 Expresso Tonic ☕️ ($48)用左黎自哥伦比亚偏向Fruity既咖啡豆, 饮落会有酸酸既味道, 好清爽, 整Expresso Tonic 一流😎本身谂住黎食鸡胸刈包, 原来早餐先有, 所以想食既朋友记得早啲黎喇🤓 呢度既Menu既其他野都好吸引, 所以绝对会Encore🥰
Egg Benedict 🍳($128)
Expresso Tonic ☕️ ($48)