2019-03-25 33 浏览
之前睇杂志介绍过艺人黄长兴系尖沙咀开咗间餐厅,今日就同朋友慕名而来,试吓Tea set😛😛果然冇令我失望😍😍一睇到个摆位已经觉得好吸引,最上层摆咗咸嘅食物, 下面𠮶几层普遍都系甜嘅居多。我最钟意嘅就系黑松露炒蛋牛油面包,炒蛋好creamy🤤🤤仲有一阵阵嘅黑松露味💓 面包亦都好松软,唔会话太硬。什菌黑松露酥皮盒都好食,酥皮好crispy又唔会太油,配埋黑松露真系好夹好香!甜品方面我就最钟意马卡龙,平时食开嘅马卡龙都会好甜,呢只就偏酸, 好重柠檬味😆😆 啱哂钟意食酸野嘅我既口味😛😛嘢饮方面,我点咗一杯热嘅朱古力,上面嘅花拉得好靓。饮落亦都唔会太甜,但好重朱古力味🤤🤤食咗咁多甜野,饮啖朱古力,锦上添花,简直系邪恶中嘅邪恶😍😍😍