2018-04-15
星期六瞓到自然醒本身已经好爽 瞓醒仲去食个 burger 🍔🍟🥤爽到冇朋友坐低我地叫左一个burger set + fish 🐠 & chips 🍟果度播住 hey Jude/ let it be... 🎶🎵🎶 感觉好轻松好relax 💆🏻♀️☺️唔错👍🏻抵赞 1 :即叫即整,但又唔驶等好耐Best Seller : 双层汉堡 set👍🏻抵赞 2 : 味道唔错,份量好足 👎🏻薯条加芝士酱加 $8 唔抵,得面个浸,芝士味亦唔特出我同老公都觉得食过最好食既 fish & chips 系 Fremantle 码头,真的好好食不过老公话有d 地方有生之年或者只会去一次 😭😭Fish & Chips :个鱼唔系一般薄脆浆,而系偏向吉列那种,收$88 份,但都用返鳕鱼都算Ok 有厚度有口感整体来说 $230 二人午餐贵了一点,但食物质素Ok 几好味,久唔久食下都几好,当撑下小店。会再来的 😊
瞓醒仲去食个 burger 🍔🍟🥤爽到冇朋友
👍🏻抵赞 1 :即叫即整,但又唔驶等好耐