2021-03-08
今日睇完电影之后,谂住食个靓饭。但系尖沙咀普遍都好多人,最后拣咗呢间比较清静少少嘅餐厅食饭。之前外卖都食过一次,啲炸鸡几好食😋今次嚟到堂食,卡位阔落。我同朋友被安排到一个安静嘅角落,可以静静倾偈同食饭,唔使惊食食吓又会俾人赶。我哋叫咗一个韩式牛骨清汤 配饭、一个韩式酸甜炸鸡(无骨),加埋前菜已经好饱肚。韩式牛骨清汤 配饭:个汤几好饮,入边有我最钟意食嘅白萝卜,够林又入味。个牛骨啲肉都唔算太韧,不过如果林啲就好食好多。韩式酸甜炸鸡(无骨):不嬲都好钟意食酸酸甜甜嘅嘢,呢个酸甜炸鸡外脆内嫩,加埋个酸甜酱好开胃,仲要系冇骨食起嚟超方便,好快就成碟食晒。仲有薯条伴碟,啲薯条都好好食😋另外叫咗个饮品,唔记得咗叫咩名,类似啲杂鲜果汁饮品,都系几开胃嘅酸酸甜甜,同埋入边真系有果肉,我都几钟意❤️总括而言,想安安静静坐得耐啲食个靓饭嘅话呢度会系一个好选择👍🏻下次有机会再嚟希望试吓食韩烧。🐱总评分:7.8/10.0
之前外卖都食过一次,啲炸鸡几好食😋
今次嚟到堂食,卡位阔落。
我同朋友被安排到一个安静嘅角落,
可以静静倾偈同食饭,
唔使惊食食吓又会俾人赶。
🐱总评分:7.8/10.0