2021-03-31
上网看见novotel 酒店做紧自助餐优惠,午市低至$158/1位,连加一都系$174, 见咁平,我哋预先系酒店网站 book咗位,我们早咗10分钟到,服务员好贴心,好快就比我们入座,个日系平日,都有几多人吓, 不用半个钟都有6、7成人。食物方面都系正常lunch自助餐有嘅嘢,食物款式唔算多但都ok,海鲜类有虾、青口、三文鱼及鱼生等,熟食类一烤牛肉肉质唔韧,猪脚蛋好入味,但冇咗姜,有D美中不足,酿青椒加埋西椒会更有口感,甜品之中,葡挞好好味,其它甜品一芝士蛋糕、朱古力蛋糕都一般,芒果龙眼西米露好稀,但龙眼好甜,haagen dazs雪糕杯装都有4款选择,不错呢!其实用呢个价钱嚟讲有咁多嘢食都算系唔错,食物都补充得好快,无投诉,值得嚟试下,员工态度好,有礼貌,环境、食物款式都唔错。