2020-02-02 316 浏览
系湾仔附近食Lunch都食到闷,间唔时都会揾啲新餐厅去试吓。呢间餐厅平时都较为繁忙,午餐时段要book枱先有位置,今次经过都得返啲高枱位置可以坐。Lunch set价格比起周围食肆算系贵,今次因为同事比较多,所以每款都有得试下。我自己就唔系好叻品尝咖啡,不过有饮开咖啡嘅同事赞佢呢度啲咖啡都不错,而我呢杯就系白咖啡啦,卖相好靓。餐汤淡淡地都几好味。我自己对All Day Breakfast 有种喜爱,呢个个要$158嘅餐就显得有啲普通,份量不算多,炒蛋和香肠不错,其他一般,惊喜不大。呢个Impossible素肉汉堡就几有惊喜,素肉嘅口感同味道食落都真真嘅冇乜分别!整体来说,不过不失!

餐汤淡淡地都几好味。

整体来说,不过不失!