2019-07-10
星期日与闺蜜去ifc行街食lunch,上网睇到呢间个景几好就book咗呢一间啦。。我地4个人,就叫左4碟野,食到好饱,每人都系百五蚊,真系好平egg benedict,个蛋煮到岩岩好,一切落去d蛋汁爆岀黎,再加上芝士牛油,简直绝配,有小小沙律菜中和下,冇甘”流”👍👍👍因为挂住影相,所以食果阵已经冻左 ,所以有d jam住个口,但个芝士黑松露味好突出,好香,如果热食应该会仲好味!和牛Burger,我地叫3成熟,不过黎到我谂有8成熟,哈。不过冇所谓啦,我地又冇乜要求。个牛肉好有牛味,不过应该吾系和牛🤔个薯条🍟新鲜炸,好脆好好味!呢个出乎意料之中,好好味,个底系蛋饼加炒面,又几衬㖞,d鸡有好嫩好滑,个皮又煎到好香口!总括嚟讲,咁嘅质素,咁嘅环境,性价比好高,下次会介绍其他朋友嚟食过🤗🤗🤗