2021-03-15
💛 𝐎𝐧 𝐓𝐢𝐦𝐞 𝐂𝐨𝐟𝐟𝐞𝐞 & 𝐊𝐢𝐭𝐜𝐡𝐞𝐧•黑松露野菌忌廉意粉𝐌𝐮𝐬𝐡𝐫𝐨𝐨𝐦 𝐩𝐚𝐬𝐭𝐚 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐁𝐥𝐚𝐜𝐤 𝐓𝐫𝐮𝐟𝐟𝐥𝐞 𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐞 $88 (+$25 薯条/沙律 跟套餐饮品)意粉软硬适中 黑松露味浓郁 劲多黑松露忌廉汁😆每一条意粉都比酱汁包围 再配上炒香咗嘅杂菌 令人忍唔住不断咁食🥺💕份量方面就啱啱好!焙茶咖啡好少餐厅有焙茶咖啡 有微微烘过嘅茶味 最特别嘅系面头嘅拉花 「一只可爱猫咪同我say hi🐱🤎 」因为只猫猫搞到我唔舍得饮🥺 呢个拉花真系好靓 我觉得绝对值得为咗佢而嚟🥰 仲有个猫spoon😆———————————————————拣紧食咩嘅时候 见到餐牌后印着以下句子「时间就像沙漏,总在不经意间溜走,只有抱握住现在,才能创造更美好的未来」 相信睇完之后 大家都会领悟出店名嘅意义🤎 希望大家都会珍惜同身边人嘅一分一秒✨———————————————————•🍴 On Time Coffee & Kitchen📍 上环苏杭街93号东利商业大厦地下2号舖•
黑松露野菌忌廉意粉
(+$25 薯条/沙律 跟套餐饮品)
焙茶咖啡
好少餐厅有焙茶咖啡 有微微烘过嘅茶味