行街行到攰攰地想揾个地方坐底食个tea 饮杯野,上米猪连发觉依间餐厅唔错,就决定去叹返个All Day Breakfast一去到就闻到好香!证明无拣错我同女友一人叫左个All Day Breakfas同一杯Why Not Both 奶昔环境方面,人比较多但都坐得舒适系逼小小,店员服务态度好好,好好笑容,食都食得开心d野食同野饮方面,All Day Breakfast 份量适中,个多士同蛋都整得唔错。个人觉得最特别系杯奶昔Why Not Both 奶昔系朱古力沟香蕉味奶昔,饮落好特别,先有好浓既香蕉味再有朱古力味回甘,好特别,可以一试最后埋单两个人加埋285蚊,系偏贵小小,但味道同服务都几好,野饮特别,可以支持一下
,就决定去叹返个All Day Breakfast

一去到就闻到好香!证明无拣错

All  Day  Breakfast