2017-07-31 57 浏览
呢间系gateway嘅商场入面自成一角嘅位置,有间好warm,好多cushion嘅休闲餐厅,见装修咁靓咁特别,就去试下。我点左几样野食,都好满意,而且价钱都几合理,先嚟芒果海鲜pizza,爆多料而且都几大个,两人食都好饱下,入面有香甜芒果外,仲有虾,尤鱼同各种配料,味道新鲜又好甲,好味道。仲点了黑蒜浓鸡汤盐酥鸡扒拉面,另外很特别,汤系分开上,等你真系食嘅时间先加上汤,吾会令到拉面过淋吧,鸡扒香脆,拉面好烟un,吾错几好食。还食了鲜蚵仔泡菜蛋饼,好味丫,少少辣辣地,好惹味丫,入面蚵仔都吾少,仲加左吾少杂菜等,增加口感,酱汁令蛋饼加了吾少分,吾错。最后饮品都好多选择,点了冰珍珠奶茶同芒果冰绿茶,两杯都外貌好靓,饮落都吾会太甜,几岩我口味,整体满意,推介。