2023-03-18
🍴全日早餐 HKD128配料种类丰富 特别用左酸种多士 口感烟韧😋但系呢个全日早餐都系有个问题 就系肉类配料真系太多🙈烟肉有两大块 加上三条牛仔肠同香草猪肉肠 仲要大大块多士都系落牛油焗过 再加件薯饼 食落都唔好话唔油🤯其实所有配料都几好食 但系只系太多 女仔一人应该食唔晒 建议可以同朋友share下就perfect🙈🍴烟三文鱼蛋沙律热香饼汉堡伴蕃薯条 HKD118烟三文鱼蛋沙律都系一个唔错嘅配搭 烟三文鱼份量都几多☺️但系热香饼一入口feel到系又干又硬 感觉好似放咗好耐咁🤭一定要点蜜糖🤣另外蕃薯条炸得好香脆 味道都ok🍠🍴鲜虾鸡肉扁意粉伴蕃茄酱 HKD88虾肉比较似冰鲜虾 冇鲜虾肉咁爽口 但系都可以接受嘅🤣唯一系个意粉真系真系好淡味 朋友要落左好多次茄汁先继续食到落去🙈🍴黑松露芝士瀑布炸薯条 HKD68芝士酱好疯狂 有少少拉丝效果🤩但系黑松露味就俾芝士味盖过咗 唔系几食得出有黑松露香 变左有少少似普通芝士薯条😣🍴Flat White 跟餐HKD17咖啡有少少失望 咖啡味好淡好淡 好似饮紧一杯有颜色嘅热奶咁😣仲要牛奶都好稀薄咁的感觉 完全唔系Flat white嘅口感🥲🍴冻小山圆抺茶牛
🍴烟三文鱼蛋沙律热香饼汉堡伴蕃薯条 HKD118
🍴鲜虾鸡肉扁意粉伴蕃茄酱 HKD88
🍴黑松露芝士瀑布炸薯条 HKD68
🍴Flat White 跟餐HKD17
🍴冻小山圆抺茶牛奶 跟餐HKD22
呢杯真系唔建议叫❌抹茶味无乜但系有少少苦涩味 再沟奶水咁 味道真系麻麻😮💨