2020-10-21
今日好需要一个地方可以坐得耐咁做自己野 search一search眼见既Cafe都需要大大力消费 然后赶住走 唔想帮衬连锁咖啡店 系呢个时候竟然俾我发现呢个地方!!Cafe1997系酒店内既Cafe 要入酒店上3楼 只要同reception讲声 就可以上去 上楼要拍卡先到 有番咁上下私隐度架见冇人upload过menu就等我黎为大家upload下 (好伤心max.净可以up12张 冇咗啲main dish, salad, sandwich, season’s special ...)呢道环境恬静 做自己野或者同朋友上黎倾计 过一个悠闲下画都系个不二之选 坐位有室外同内 服务员服务好 成个气氛好舒服今日嗌咗一份Tea set($53) - Pastry or Cake and Coffee or Tea 同单点一个dessertTea set - Apple Turnover + CappuccinoApple Turnover有酥皮包住苹果酱 清新 如果有苹果粒粒就好喇 Cappuccino正常Dessert嗌咗心太软($38) 但心忘了软 变咗朱古力蛋糕 但都无阻好心情 环境服务加咗
Dessert嗌咗心太软($38) 但心忘了软 变咗朱古力蛋糕 但都无阻好心情 环境服务加咗好多分
呀!!呢道要加一 所以total $100