2022-10-09 108 浏览
呢间餐厅喺太子有两间分店,经常排长队,要事前book有位餐厅嘅气氛同格调都几休闲同舒适,仲有楼上雅座🥗 杂菜沙律配烟三文鱼呢个沙律用一个桶装起来几得意,烟三文鱼有浓浓嘅烟熏味,𠮶阵香味食完系口腔停留好耐,都唔会太咸,加上胡麻汁开胃岩岩好。🥬🧀 菠菜芝士焗蚝呢个焗蚝食唔出有腥味,而且非常饱满,蚝汁鲜甜配上浓味芝士,将蚝既鲜味进一步升华,但就唔系好食得出菠菜味,同埋只有三只真系唔太够喉。🥩 美国安格斯西冷牛扒黎到慢煮工业当然要试下佢哋嘅慢煮西冷牛扒,另外仲叫咗炒蘑菇同温泉蛋做配料。牛扒份量算多,脂肪分布均匀,但肉质冇想像中咁松软,🍟小食盘有薯条、鸡翼同炸鸡,鸡翼系单边骨嘅,食落好方便,味道有啲似麦当劳嘅炸鸡,微辣且偏咸。而芝士条可以拉到非常长,炸物都做到内脆外软嘅感觉🍰岩盐焦糖芝士蛋糕餐厅平日都有唔同款式嘅甜品,呢款蛋糕嘅配搭几好,岩盐令焦糖味更浓郁,带来甜蜜既味觉享受。
呢间餐厅喺太子有两间分店,经常排长队,要事前book有位

餐厅嘅气氛同格调都几休闲同舒适,仲有楼上雅座

🥗 杂菜沙律配烟三文鱼

🥬🧀 菠菜芝士焗蚝

🥩 美国安格斯西冷牛扒
黎到慢煮工业当然要试下佢哋嘅慢煮西冷牛扒,

🍟小食盘

🍰岩盐焦糖芝士蛋糕