2022-06-11 145 浏览
的确帮亲了很多次, 所以一次过 upload 咁多相, 大至每次都保持水准, 首先是卖相都很好, 饮品和食物都很美观, 令我每次都记得先影相, 不过饮品本身都系偏甜, 但可接受.All day breakfast 都比较高热量,  烟肉和肠仔都重味, 令味觉变迟钝, 比较出色是个蛋, 几滑身.意粉就几次都觉得比较多油, 而热狗就食最多次, 因为钟意多菜, 但热狗本身系难切来食, 很易令汁流到周围系, 很难一啖好似食汉堡咁食晒每一样野, 而最差系个包, 每次都觉得唔好咬, 无弹性, 系无改善过, 但D 配料就明显系新鲜整, 好比心机, 所以我还是会再叫. 沙津系最有水准, 份量感觉亦好. 但上面的面包粒我就唔钟意, 好痴牙.饮品方面比较钟意佢既橙皮朱古力, 橙味原来都几夹到, 又突出, 又醒神, 且最后系可以食埋, 做得好好. 拉花方面亦系唔错, 大部分都拉得好靓, 一见到心情都好D. 另一题就系D 餐具真系唔好用, 又长又重又圆柄, 就系好难用. 仲有就系油烟好严重, 好似抽唔到气咁, 而张枱好细, 又短, D 櫈系唔好坐. 只系看上来是很靓. 所以要扣D 分.

拉花方面亦系唔错, 大部分都拉得好靓, 一见到心情都好D.

朱古力鲜奶
桂花蜜糖鲜奶咖啡