2023-04-10 81 浏览
超钟意猫猫嘅我🐱今日又来到猫猫Cafe啦。食住饭一路玩吓猫真系好治愈,特别系见到班猫猫喺度瞓紧觉,真系好想搣佢个面仔。如果买咗啲罐罐俾猫猫,佢哋真系会蜂拥而上,好想一次过揽住晒佢哋呀。⚜️烟三文鱼千岛薄饼平时食嘅都系千岛海鲜pizza,今次主角系烟三文鱼,口感都一流。上面都系铺满左芝士,咬落去啲千岛酱都流晒出嚟。⚜️大啡菇安格斯牛肉手工汉堡配薯角有大啡菇嘅汉堡真系好吸引,个菇真系好Juicy,一咬落去啲汁爆晒出嚟。佢嘅安格斯牛肉好香牛肉嘅味道,配埋粗薯条,正。⚜️三重芝士肉酱阔条面平时都好钟意食肉酱意粉,今次呢一个系阔条面,口感更加丰富。净系睇面头大家都已经见到铺咗好多芝士,一笔起就可以拉丝,真系啖啖都系肉酱同埋芝士。

⚜️烟三文鱼千岛薄饼

⚜️大啡菇安格斯牛肉手工汉堡配薯角