2016-01-26
比利时朱古力窝夫 ($46)窝夫简简单单上碟,没有太多花巧的东西~因天气冻我都冇叫雪糕la☺️窝夫切落去果下好硬好实~中间不会好厚,蛋香味不会好重🙈但食落去冇想像硬实,窝夫整体以脆口为主,上面加上糖霜&比利时朱古力酱甜度恰到好处~再加杯咖啡平均返味蕾😎份窝夫大份D会饱D😝个人建议如果真系好钟意食朱古力可以Order“比利时朱古力窝夫+比利时朱古力奶”依个组合会甜到腻~或者窝夫+咖啡~咁就吾会太过腻😋Taste: 7.5/10比利时朱古力奶 ($38)香港终于似返个冬天,冬天冻冰冰当然饮返杯一热朱la😎依个朱古力奶真系朱古力迷的最爱,朱古力味相当浓郁~甜得黎又未至于腻👍放左一阵~朱古力的表面有一层薄膜,一饮落去可似朱古力酱咁😆摸住整个玻璃杯暖烘烘😌Taste: 8/10Latte ($40)咖啡香浓得黎果酸不太重,奶泡幼滑饮落十分顺口☺️店内有各种棋牌游戏又可以包场唱K打机~系尖沙咀黎讲系少有的楼上cafe😆Taste: 7.5/10
窝夫切落去果下好硬好实~中间不会好厚,蛋香味不会好重🙈
份窝夫大份D会饱D😝
Taste: 7.5/10
比利时朱古力奶 ($38)
香港终于似返个冬天,冬天冻冰冰当然饮返杯一热朱la😎
放左一阵~朱古力的表面有一层薄膜,一饮落去可似朱古力酱咁😆
摸住整个玻璃杯暖烘烘😌
Taste: 8/10
Latte ($40)
咖啡香浓得黎果酸不太重,奶泡幼滑饮落十分顺口☺️
Taste: 7.5/10