2021-12-28
友人生活將會掀開新的一頁,除了祝福,還是祝福!朋友係素食者,以非素食餐廳計,呢度算頗多選擇。最後揀咗半份素食all day breakfast同牛肝菌長通粉,再追加半份士多啤梨窩夫。超級滿足!All day breakfast有半個牛油果、炒雜菌、炒滑蛋、沙律菜,同薯條(可選多士)。薯條極度推薦,係粗薯,仲係新鮮熱辣炸起,好香脆!卡路里、熱氣嗰啲就唔好理住啦,食完先再算啦~🤤牛肝菌長通粉牛肝菌味頗濃郁,仲有幾多菇菇,但略嫌長通粉過腍,同但汁唔夠掛身。餐飲叫咗美式咖啡,一熱一凍,啡味幾濃,不苦不澀。欣賞凍飲吸管係天然嘢!👍愛護地球人人有責。士多啤梨窩夫唔記得咗影相窩夫好脆,又不太甜,好好食。希望下次試到伯爵茶窩夫😊有啲遺憾,下次可以揀少樣。閒日下午2點幾唔多人,所以我同朋友一路傾計,一路食,差不多食咗個幾鐘,店家都無趕,多謝你。🙏(傾到咁上下,見有人想食,都即刻走人,免得阻人做生意;後來先知原來有用餐時限,Sorry)💛
All day breakfast
牛肝菌長通粉