2019-10-26 802 浏览
西营盘休闲周末☺Infinit C 呢间cafe成日都见到有唔同嘅地方介绍。佢最出名系入面嘅蛋糕系无麸嘅,好啱一啲敏感嘅人士食🥰当中𠮶个彩虹蛋糕同埋粉蓝色嘅伯爵茶蛋糕都好多人慕名而去,可以打卡🤡今次试咗个牛油果蟹饼汉堡,另外叫咗个意粉同埋咖啡。啲嘢真系唔错几好食😍可能因为蛋糕系无麸,口感系同一般蛋糕唔同,所以都好湿润好好食😋就算我冇敏感都钟意食呢只质地嘅蛋糕🙉另外牛油果蟹饼汉堡,本身我唔系真系咁好牛油果🙄不过发觉佢呢个配搭几清新,几好食,仲好饱肚得黎又健康😉另外意粉都唔差。最好饮系个焦糖咖啡😗啲焦糖喺杯边饮𠮶阵时会一齐饮到焦糖嘅甜同咖啡嘅香,好好饮😊 不过因为成日都好多人等位,所以用餐时间系有限制嘅,但都够时间食

牛油果蟹饼汉堡
伯爵茶戚风蛋糕