2019-06-24 968 浏览
由于同朋友太耐无食韩国菜,所以一行3人就二话不说选择charm去到门口不出所料星期六满座要等位,由于天气太热都唔太想等,本身打算去附近睇下有咩选择,但店员非常友善主动告知后面街有另一分店,仲帮我地打电话去问有无位置,虽然忙但都非常贴心去到分店比总店光猛,但原来menu不一样,感觉较休闲,岩晒我地黎倾偈!呢间舖就好似大家乐咁自己去落单,不过店员就会送餐比你。水或者纸巾之类都系自助形式。我地3个人就叫左一份蜜糖牛油炸鸡加薯条、泡菜牛肉墨西哥饼、炸紫菜卷、芝士年糕面。蜜糖牛油炸鸡加薯条一向都有食开,唔知系咪无总店咁忙,有心机整,感觉比总店仲好食炸紫菜卷不错但馅就只有粉丝,不过十分香口,送酒一流泡菜牛肉墨西哥饼最有惊喜推介本身我地拣左双倍芝士,系店员提醒下先知原来其他几款都有芝士系入面好彩!如果唔系就得芝士夹饼一定会再食!不过成间舖星期六晚上都得两个店员,全场都差不多满,又有外卖,幸好食物都唔算等得太耐,店员都好有礼貌,又会主动推介食物比我呢啲第一次黎嘅客人一定会再食希望可以保持著

蜜糖牛油炸鸡加薯条

炸紫菜卷
不错
但馅就只有粉丝,不过十分香口,送酒一流

泡菜牛肉墨西哥饼
最有惊喜