2010-12-30
我地几个人想系圣诞节食buffet,间间都唔平,最后揾到呢间比较平既buffet,6点钟可入去,6点半拎野食,环境普通,坐位唔迫,空气好流通,可望到楼下大堂.refill同埋收碟都好快,员工都ok.我地知道200几蚊应该唔会食到好好既野,果然仲,食物种类同埋款式ok,有得选择.食物: 有生蚝,蟹,虾,鳝鱼,鱼生,鸡肉,寿司(即整)等等,即烧食物(鸡串,鸡翼,栗米,牛肉等),有中,西式汤.沙律有几种味道,仲有d蕃茄,青椒等等伴住来食有橙汁,一支支装汽水,奶茶,咖啡.我fd话最特别就系有打边驴同埋糖水,佢食过几间buffet都冇糖水,打边驴都有几种选择,糖水都有中,西式.甜品有,布甸,杨枝甘露,几款蛋糕等.生果有西瓜,蜜瓜,哈蜜瓜,菠萝总括, 食物种类唔少,讲真唔系好好食,但都入到口.如果对食物要求唔高,食得饱就可以,呢度系一个唔错既选择相反对食物要求好高,去呢度只系浪费时间,哈哈唔洗好贵就可系圣诞气氛下食到咁多种不同既野,真系不错,值得一试.
refill同埋收碟都好快,员工都ok.
我地知道200几蚊应该唔会食到好好既野,果然仲,
食物种类同埋款式ok,有得选择.
沙律有几种味道,仲有d蕃茄,青椒等等伴住来食
有橙汁,一支支装汽水,奶茶,咖啡.
总括, 食物种类唔少,讲真唔系好好食,但都入到口.
如果对食物要求唔高,食得饱就可以,呢度系一个唔错既选择
相反对食物要求好高,去呢度只系浪费时间,哈哈