2021-03-15
临上堂前揾附近一间cafe食点东西,点知发现好西,6半准时开门入场,望落环境唔错有气氛仲有巧多模式tem目测海贼鬼灭系我识的楼上店地方几大下,疫情局限前应该坐到25-30人,见到店家有写明星期六仲有live show tem. 叫左个安格斯烤菇牛肉汉堡set $118,我最喜爱的大啡菇菇配juicy牛牛,match到呢~但对男士黎讲个包会细左d, 粗薯条谂起burger king 个款仲要帮你走埋盐几sweet sweet 冻朱古力上面个层邪恶的甜甜cream配用黑朱,朱味浓(估75%黑朱古力)先微苦后回甘。北海道蜜桃雪葩$58虽然转左做苹果但食落出乎意料之外,爽甜的苹果肉搭入口即溶的苹果味雪芭like it~期待试桃中,劝喻赶时间人士要考虑试唔试啦~因为它要解下冻至分解到佢地,唔系好似我咁,一言难切仲唔小心变全场焦点