2016-09-12 275 浏览
今日同朋友第一次食依间西餐厅。餐厅既装修相当唔错,有d外国复古既感觉食物种类都几多选择,而我地就叫左个set有蒜蓉包同南瓜汤汤。蒜蓉包好香脆松软,牛油同蒜蓉味都几重,而南瓜汤都唔错,南瓜味虽然唔算浓郁,但都会食到一d南瓜蓉。比目鱼扒拌意式烩杂菜睇个样会以为好干身,点知切开完来入面肉依然好嫩,好有鱼油香。配埋个酸酸甜甜既酱,令到味道多一种层次,好配合。芝士焗蟹肉大蘑菇好好食!本人推介👍👍蘑菇都几大旧,味道好浓,入面酿满鲜甜既蟹肉而冇半点雪藏味,再配上面层半溶既芝士,味道同口感都有好多层次,好正!!!水牛鸡翼就不过不失,辣辣地,酸酸甜甜都几开胃。酱汁都几浓,但略嫌酱汁份量唔够多。黑松露意大利饭个忌廉汁好浓但又唔会太过稠密,饭煮得粒粒分明,不错呀!!黑松露虽然唔算多,但黑松露既味道每啖都尚算食到。芝士忌廉焗蚝几大只,蚝味好浓,d半溶芝士系锦上添花。纽约芝士蛋糕软硬度刚刚好,芝士味都好浓,好钟意食个饼底😋😋😋食完真系好饱

芝士焗蟹肉大蘑菇好好食!
本人推介👍👍
黑松露虽然唔算多,但黑松露既味道每啖都尚算食到。
芝士忌廉焗蚝几大只,蚝味好浓,d半溶芝士系锦上添花。