餐厅: 永年士多 (寶城洋樓)
资讯:

2023-03-20 51 浏览
今晚突然想食车仔面,谂起元朗有间排晒队嘅永年士多,入边有车仔面食,就即刻同屋企人坐车过去。呢间永年士多都算大间,坐位都算多,但劲多人买外卖,劲👍🏻估唔到而家有埋多士食,劲开心,即刻叫多个班兰咖央多士食😍 多士外皮香脆,内里软淋淋,我觉得呢个班兰咖央多士真系要买多份,大佬,$18有呢个水准,重想点👍🏻👍🏻大碗面 - 呢碗面劲多𩠌,有萝白、猪肠、猪红、猪皮、鸡翼尖及鱿鱼等等。薯白好清甜,鸡翼尖劲淋,入晒味👍🏻 鱿鱼劲爽口,猪肠䡤中好好味,大大碗,认真抵食。三𩠌面 - 屋企人叫咗猪肠,猪血同埋鸡翼。鸡翼估唔到咁好味,可能佢个汁煮得好。要赞吓个粗面底,好爽口,唔会浸淋晒,唔错。抺茶红豆冰 - 好饮过正常红豆冰,佢无咁甜,而且会一啖都好香抺茶味,正呀😋😋

呢间永年士多都算大间,坐位都算多,但劲多人买外卖,劲👍🏻

2023-03-19