呢排惯咗叫外卖 发掘到一间由一班90后一手一脚经营,真心想推介&支持一吓!佢哋嘅炸鸡系用韩国出品嘅炸鸡,酱汁亦都食得出绝对唔系用平野。小店用心经营,主打外卖,堂食只有两个座位,住沙田区嘅朋友不妨打电话叫外卖,支持呢间小店有质素嘅炸鸡二人餐 $159 (自取价钱)鸡肉沙律/卡巴芋泥丸拼地瓜球/香草肉丸/酿手羽/自选薯条/蕃薯条/芝士波自选饮品10件炸鸡 (自选两款味道)🍖蒜香蜂蜜牛油炸鸡炸鸡唔会炸到好干身,肉质依然好嫩滑,食落口完全有脆炸嘅口感,蜂蜜酱香甜而唔腻口🍗黑松露蛋黄酱炸鸡酱同炸鸡分开上。黑松露酱好香浓黑松露味,配上微甜嘅蛋黄酱,完全系绝配。酱份量好多,炸鸡可以疯狂点酱食,值得推介👍🏻🥗鸡肉沙律 - 我谂住炸鸡好够饱,所以拣左沙律而冇拣卡巴。点知个沙律一上菜,好有惊喜,冇谂过鸡肉又足料,沙律又多,因为平时其他餐厅沙律份量好少🍟紫菜薯条 - 系我最喜爱嘅厚炸薯条,热辣辣仲要配埋海量嘅紫菜粉,十分满足😋

二人餐 $159 (自取价钱)

鸡肉沙律/卡巴
芋泥丸拼地瓜球/香草肉丸/酿手羽/自选薯条/蕃薯条/芝士波
自选饮品

10件炸鸡 (自选两款味道)

🍖蒜香蜂蜜牛油炸鸡

🍗黑松露蛋黄酱炸鸡