2006-09-18 1 浏览
上星期六一行6人黎食生日饭.. 本来我想食鹿鸣春或者泰豊楼的.. 但book唔到位.. 咁有一位朋友话黎呢间试下.. 佢之前试过都觉得唔错㖞.. 我地六个女仔.. 叫左4个菜同2个甜品.. 除左个黄金糕之外.. 每一样都好好味..百合甜豆炒虾球.. 比想像中好味好多.. 因为我成日觉得百合唔好食.. 又唔多like食虾.. 所以原先打算试小小.. 但发觉原来系好好味架..d虾好新鲜.. 正!!!罗定沙窝鸡.. d鸡都好嫩.. 都系好味及有水准的..(唔记得个名)有虾酱味既生炒骨.. 肥瘦适中.. 很香口..唔错.. 方鱼姜蓉炒白菜仔.. 最冇乜特别既一味.. ok啦.寿包.. 即整架.. 好好味.. 皆因佢系唔多馅.. 黄金糕.. d味有d怪.. 但都几烟韧既.. 不过下次唔会再试..同埋我觉得呢间餐厅d服务几唔错.. 个个都好有礼貌..
罗定沙窝鸡.. d鸡都好嫩.. 都系好味及有水准的..
方鱼姜蓉炒白菜仔.. 最冇乜特别既一味.. ok啦.
寿包.. 即整架.. 好好味.. 皆因佢系唔多馅..
同埋我觉得呢间餐厅d服务几唔错.. 个个都好有礼貌..