2024-10-23 1140 浏览
呢间小店系IG 见到两次,都bookmark 左想去,终于有一次可以食到。佢位置离地铁站都唔算远(如果识行)我地系平日时间大概一点去到,估唔到系冇人嘅,全场第一枱,侍应得两个。个女的好生手,唔晓招呼人,男的应该有d 经验,但好懒。我今次试左佢超级推荐的龙虾🦞汤意粉,系超浓的龙虾汤味,但你话要去到百九蚊,唔会有下次。另外留地叫左个牛肉意粉,另外加钱叫左三个小食,薯条(我最爱食品,即炸,配埋个酱,全清);炸鸡翼,未熟嘅!炒蘑菇,正常水准。佢个lunch 系唔世嘢饮,所以,所谓的lunch 系要加钱叫嘢饮。我fd 唔知叫左杯latte 定咩,半只手指大细😂.如果佢食品价格降低d,可以回头客,如果唔系,一次之后唔会再食,性价比好低仲有,员工制服真的要干净d!
佢位置离地铁站都唔算远(如果识行)
个女的好生手,唔晓招呼人,男的应该有d 经验,但好懒。
仲有,员工制服真的要干净d!