2018-08-31
放工去了长沙湾接朋友放工然后等佢带我去食好西我地去左一间几好feel嘅西餐厅灯光带点阴暗,好岩饮番杯倾下计不过第二日要返工,所以无饮酒反而嗌左“水果茶”,好大枝,仲可以自己斟味道很不错,有茶味得黎又有水果味唔会好甜好假,都几清新。。。。。。。。。。。。。“芝士龙虾墨西哥脆片”▸Nacho 食得多,但上面有成只龙虾嘅就真系未试过,单睇卖相已经相当吸引,龙虾已经预先拆左肉,加埋个芝士酱汁,味道很不错,如果再弹牙啲会更好,个龙虾钳仲啖啖肉添,至于个Nachos都很不错,都几多芝士,而旁边无芝士个啲就更加脆身,点埋牛油果酱一流👍🏻。。。。。。。。。。。。。“越南野生大头虾虾汁扁意粉”▸大头虾好大只,肉质爽口弹牙,而个扁意粉好重虾味,完全索晒啲虾汁,原来个虾汁用左好多虾去煮,唔怪之得咁浓味😋。。。。。。。。。。。。。“味噌花雕蚬”▸未食已经闻到好香酒味,但食落又唔会好浓好抢味,味噌香得黎唔会过咸,味道非常好,连个汁都想饮埋🤤。。。。。。。。。。。。。整体来说,无谂过咁有惊喜👍🏻
然后等佢带我去食好西
我地去左一间几好feel嘅西餐厅
灯光带点阴暗,好岩饮番杯倾下计
不过第二日要返工,所以无饮酒
反而嗌左“水果茶”,好大枝,仲可以自己斟
味道很不错,有茶味得黎又有水果味
唔会好甜好假,都几清新
。。。。。。。。。。。。。
“芝士龙虾墨西哥脆片”
。。。。。。。。。。。。。
“越南野生大头虾虾汁扁意粉”
“味噌花雕蚬”
。。。。。。。。。。。。。
整体来说,无谂过咁有惊喜👍🏻