餐厅: 龍點心 (軒尼詩道)
资讯:

2023-02-21 117 浏览
跟朋友去咗呢间舖头食点心,都有啲意外惊喜。我哋一共叫咗七款野,因为我好钟意食虾,所以好多款都系用虾整,例如龙饺子里面有虾饺,仲有鲜虾腐皮卷同埋虾多士。我觉得佢用嘅虾都几爽口弹牙,整体质素唔错。朋友大赞个马拉糕好食,我食咗少少,觉得味道几得意。担担面都唔错,佢俾我哋自己加啲酱汁落去,咁样其实几方便,因为我有阵时食嘢唔钟意太浓味,咁样嘅话我可以放少啲酱。最正都系𠮶个口水汁龙脷鱼肠粉,边度估到肠粉里面可以加龙脷鱼,仲要同口水汁咁夹,好食到我觉得我可以再食多一碟。整体嚟讲我系几满意呢间嘢嘅质素,有机会下次会再嚟。
跟朋友去咗呢间舖头食点心,都有啲意外惊喜。

朋友大赞个马拉糕好食,我食咗少少,觉得味道几得意。

整体嚟讲我系几满意呢间嘢嘅质素,有机会下次会再嚟。