2017-08-04 226 浏览
应该大部份人都系同我一样,为咗佢嘅芭菲慕名而嚟。所以为咗留肚食甜品,除咗铁板炸鸡外,我哋只系叫多个牛油果大虾凯撒沙律。『铁板南蛮炸鸡』系值得推介项目,加咗葱煮当然比较香,配埋 tar tar sauce 又变得唔会太干身。鸡肉滑滑 der,但始终系铁板烧,食物放太耐质感都会有所改变,所以系建议趁热食。唯一 comment,我个人唔太喜欢垫底嘅一大堆芽菜。『牛油果大虾凯撒沙律』卖相普普通通,份量唔算好多但生菜好 fresh,另一美中不足嘅地方系啲虾细粒咗少少。到咗重点嘅芭菲,佢有超过 100 款选择架,如果你有选择困难症,除非你有特别喜好或 preference,我建议你不如咪埋眼求其点一个应该会快啲。每款都有好几层 layers,有 soft ice-cream, 有 corn flakes,有 jelly,层层都唔同口感。啲生果又几鲜甜,应该系日本直送吧?起初只知道呢度系食芭菲,食埋佢嘅咸点真系几喜出望外!我谂我会返嚟试佢个铁板汉堡!

铁板南蛮炸鸡

牛油果大虾凯撒沙律