2024-04-09
今日同朋友走咗去维港海旁影靓相,影完相身水身汗走咗去K11 Musea凉冷气兼医肚😆 因为同朋友都好赶时间,所以去咗food court谂住快快脆食个快饭~ 左拣右拣我最后拣咗呢间个名好特别嘅重庆面😋 本身都钟意食辣,所以见到难得food court有得食辣嘢,梗系唔会错过!毛肚麻辣火锅面 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️原本想叫中辣,但系收银员同我讲都几辣㗎,所以都系缩沙改叫小辣🫣 好在有听收银员讲,小辣已经好有重庆风味,我谂再辣啲我应该会食得好辛苦🤣 碗面劲大碗,入面有好多材料,有毛肚、鸭血、冬菇、腐皮、鹌鹑蛋、猪大肠、芽菜、生菜、木耳等等~ 同个名一样,食落真系好似打紧重庆边炉,麻辣味好够,食完个肚暖笠笠,极力推介钟意食辣嘅朋友!麻辣杏鲍菇 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️加$14可以加埋呢个麻辣杏鲍菇,加咗同朋友share一齐食👍🏻 以为咁平份量好少,但原来都算几大碟,杏鲍菇冻食,加埋少少麻辣酱汁同葱花,好开胃,下次嚟到都一定要再叫🤭
毛肚麻辣火锅面 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
麻辣杏鲍菇 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️