2017-12-14
好耐无踏足旺角喇,今次选择左食西餐由于太早到,所以店内未Full,到7点时,已9成Full 了我最爱既seafood platter ,下次可以try try 首先亲切既店员拎左䁔暖地既餐包,加埋melted butter,正我order 左tomato soup , 酸酸地,好开胃💁🏻♂️叫左mushroom and truffle soup , truffle 既味道好劲,远处都嗅到杯cocktail 好fresh , 好易入口,有5同既生果喺入面,另一杯,叫左cucu ,佢地用青瓜做base,相信女生们都会like , 好refreshing 南瓜咸肉宽条面,南瓜好甜,加埋咸肉,出奇地2样嘢系夹既,加上面条有咬口,好食因为我本身都系南瓜爱好者😂西冷扒,我本身对香港既牛扒已失去任何期待,点知,medium rare really medium rare 同个牛一d都5难咬开,5错!有肉汁。我偷望到chef们用真空慢煮形式,5怪得真心几好食🤔一个好浓朱古力味既心太软完成左咁美满既一餐总括而言,估5到旺角都有依个quality 既餐厅,听住US pop song ,享受下美食,life
我order 左tomato soup , 酸酸地,好开胃
一个好浓朱古力味既心太软完成左咁美满既一餐
总括而言,估5到旺角都有依个quality 既餐厅,听住US pop song ,享受下美食,life is good