2020-06-12 152 浏览
边个话中环冇好食既台湾菜?下午茶时段同朋友误打误撞黎食左呢间大呷~主食方面叫左《古早葱油鸡干伴面》$78份鸡好足料而且好香油味,个面好有咬口,色水靓之余味道亦好够浓啱晒我咁重口味😋 个面本身跟咗个上汤,如果唔想食咁浓可以加啲汤,而我就觉得岩岩好唔洗加啦😆《凤梨鱼柳》卖相唔算吸引,估唔到食落口系有惊喜。首先够热,啲酸甜汁同鱼柳上的炸粉岩岩中和左,而且层面粉好薄,食落去基本上就系啖啖鱼肉👍🏻另外再叫左份《蚵仔煎》,呜系台南的味道呀😖好感动!蚝仔粒嘅份量好多,块饼煎得唔算厚唔会话食2旧就济左🤣 不过我觉得可以再加葱花同鸡蛋🥚,口感应该会更好!顺带一提,呢度既店员都好好服务态度,我地两个女人不停叫佢地俾热水、俾碗仔,俾酱汁,佢地都即刻理我地😹搞到都唔系几好意思haha整体而言都觉得性价比好高!推荐👍🏻👍🏻

主食方面叫左《古早葱油鸡干伴面》$78

整体而言都觉得性价比好高!推荐👍🏻👍🏻