2008-01-20
寻日两三点左右同女朋友去呢间野食饭。叫左碟捞面,同一碟D午餐酱烧牛肉茄子XXXX饭,味道超好,值得推荐。但我想讲既系个经理。我同个阿姐叫话要个捞面同D午餐,佢落完我有睇过张单,写住CT加四个圆圈加埋一齐既图案,睇唔明就算啦。点知之后黎左个C餐〈YYYY排骨炒面〉,我同送野黎个男仔讲话我要D餐,系送错左,之后我谂佢同经理讲…有个阿叔,应该系经理,跟住大大声话,我谂系同个阿姐讲:「边个写架?」「无覆单既咩」「落左啰㖞〈我落D餐㖞〉,覆左单碟饭黎埋黎左先出声〈唔黎点知错喔〉,碟面炒好滩冻左边有人要呀〈关我鬼事,依家系你整错〉,叫佢食啦〈强…〉。」跟住个阿姐黎问我系咪叫C餐,我话我叫D餐,佢就话帮我换过碟。值得一赞!如果个经理上述既说话够胆同我讲,睇下我产唔产到佢上天堂!=_="呢间D野好好食,酱烧牛肉茄子XXXX饭汁多肉嫩,可以再食!如果个阿叔经理可以史去第二度,就一定值笑。
有个阿叔,应该系经理,跟住大大声话,我谂系同个阿姐讲:
「边个写架?」
「无覆单既咩」
呢间D野好好食,酱烧牛肉茄子XXXX饭汁多肉嫩,可以再食!
如果个阿叔经理可以史去第二度,就一定值笑。