好耐无写评,因为真系好小出街食饭,有大有细喺屋企安全啲,唔系食TG多过食饭。。。但早几日几左个午餐,好多野想同大家分享.....今次食既食尖沙咀既祥仔,有睇tvb既都知呢个大厨既名同唛头,所以我都抱好大希望,想试佢既野食。听讲仲系新开,不过系有缘见到,唔系专拜访其实午餐黎讲系算贵,不过我穷,过100蚊我觉得贵啫🤣🤣我见到隔离枱好多人叫个脆猪,好似几吸引,同个星班粟米汁好似好劲,就呢两样的而且确厚脆猪系几厚,仲几脆,但有肉汁ok, 都唔太干,但饭就......似乎小左啲🤣个汁我比80分,我唔钟意太甜既茄汁,佢好啱我。星班粟米汁呢个讲真,鱼同一般唔大分别,都系赢汁,但呢个$138,就有啲失望。头先都惊唔够食加左个鸡亦,佢系跟餐可以加,两只刚刚好戏肉黎喇,标签煮2日2夜既罗宋汤,如果唔系跟餐加10蚊,我一定嬲到弹起,因为真系好似普通茶记唔洗钱𠮶碗例汤咁,可有可无,好似开左水咁啖而无味,最惨佢过煲左2日2夜𠮶下衰,唔讲仲好啦😅整体就都唔错既,不过好多改善空间,人比较多,如果想食早小小,我都排左15分钟先入到,不过带位安排同唔太多位都系问题黎。
但早几日几左个午餐,好多野想同大家分享.....

听讲仲系新开,不过系有缘见到,唔系专拜访

其实午餐黎讲系算贵,不过我穷,过100蚊我觉得贵啫🤣🤣

星班粟米汁

头先都惊唔够食加左个鸡亦,佢系跟餐可以加,两只刚刚好

2020-06-01