首先要讲解下呢个奇怪标题:个米形粉根本pizza味,薯团酱汁就系浓汤叫左个米形粉 建议配底下D瓜一齐食✓其实佢几得意嘅,但整体味道极似番茄酱Pizzaaaaaaa💥🤐有啲烟肉,面𠮶层芝士更加令我谂起Eurogogo😂除咗米形粉算特别,唔推荐大家。另外,我系专登过嚟食薯团的!因为以前食过𠮶间舖头Moontone,薯团好好食!💕(Moontone 薯仔面团好够烟韧,价钱平十蚊($98)卡邦尼底就比较普通,但整体好好食✓✓✓ 另外有间畀左劣评嘅西餐厅就好似面粉团,胶胶哋,难食🙌🏼今次系第三次尝试薯团) 唔够烟韧😶😶但胜在最好食就系个汁✨❤️似好浓郁嘅蘑菇黑松露汤好香,好味!有少少洋葱粒同烟肉:)虽然都预咗越食会越腻Emm,但薯团整体都Ok👌🏻美中不足是如果啲薯团可以烟韧啲就更好了。两杯嘢饮嚟讲,抹茶latte(热)不错,Mocha(热)就好似平日冲剂嘢饮Emmm外观两杯都ok👌🏻
首先要讲解下呢个奇怪标题:
个米形粉根本pizza味,薯团酱汁就系浓汤

叫左个米形粉 建议配底下D瓜一齐食✓
除咗米形粉算特别,唔推荐大家。

好香,好味!有少少洋葱粒同烟肉:)

外观两杯都ok👌🏻
  • Gnocchi马铃薯团