2021-10-06 132 浏览
如无人或openrice等饮食平台介绍,根本吾会揾到,即使你去到门口,都会因为门外的气氛和不洁感觉而却步,但当你一踏入门内,感受系180度转变。室内全木系简约布置,加上特色梯级餐桌区,感觉舒服,场景好有日本feel,无得输!我order左两个set lunch,一个系腐乳野菌饭团,另一个系烧豆腐定食。先讲腐乳饭团,烧过既腐乳带有些饭焦香,减低左腐乳既咸味,好味。反而个烧豆腐定食麻麻,豆味吾够,再加上烧汁好咸,仲要成旧几水,吾太值。我反而对佢既甜食评分高,特别果杯香蕉朱古力开心果冻,朱古力吾太甜,初时饮有蕉味,到饮到中间开始会feel到有nuts既少少苦涩,感觉系有层次;仲有个抹茶麻薯挞,咬落去中间系烟靭既麻薯,挞皮脆,抹茶吾苦涩,甜度适中,只系…太细小,享受耐d都无。价钱吾算平,但建议一试。

价钱吾算平,但建议一试。
2021-09-19