2024-02-02
依间餐厅我已经bookmark左超耐😽😽🫶一直都比佢嘅粉红色tone同花花🌸🌸吸到住,今次终于都捉到我个朋友一齐去keke( ´▽`)入到去就见到一只劲大只嘅兔仔🐰so QQ(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)💕💜香草忌廉烟三文鱼意粉🍝 💰$188一上枱就觉得好打卡able (o^^o)我哋可以满满的幼身意大利面🍝上面创作一朵玫瑰形状的三文鱼,而本身整体个样都睇得出有好多丰富嘅配料,Eg: 切片蘑菇、芦笋,cp值upup🤤🌸食落口系每条幼身意大利面中都渗透着浓郁的香草忌廉白汁,而且成个口腔散发住淡淡的香草味(o^^o) 而且面条系唔会煮得太腍,软硬度适中,几有咬口,系小编钟意嘅面身🍝🤤🫶💜凯撒沙律🥗 💰$113完全估唔到会俾咁大size嘅沙律俾我哋😽😽🩷,三个上都有图片会出现嘅配料,就好似脆面包粒、蕃茄仔、烟肉干粒、芝士等等,加上酸酸的凯撒沙律酱,即刻食欲大增😹💕💜芝士鸡软骨🧀🐔 💰$68本身以为系比一串串嘅鸡软骨,但系估唔到会系一粒粒咁上,而且仲要比超多份量我哋!!!(;゜0゜)而且食落口系感觉到喺调味方面一啲都唔马虎,系有颇浓的浓烈芝士条面粉香味,而且鸡软骨都炸得脆卜卜的,如果钟意浓烈口味的,大家
💜香草忌廉烟三文鱼意粉🍝 💰$188
💜凯撒沙律🥗 💰$113
💜芝士鸡软骨🧀🐔 💰$68
而且食落口系感觉到喺调味方面一啲都唔马虎,系有颇浓的浓烈芝士条面粉香味,而且鸡软骨都炸得脆卜卜的,如果钟意浓烈口味的,大家就可以试吓点嚟食哈哈( ̀⌄ ́)
💜桃桃甜心心窝夫🩷🧇 💰$108
呢个亦都系我其中一个几期待嘅打卡甜品(o^^o)首先喺个名嘅寓意上已经觉得好sweet😻😻系之后再觉得真系好适合满满少女心嘅大家去试吓🤤🌸
我哋可以见到$5博新的心形窝夫再铺上朱古力酱去点缀,而且另外配上一杯云呢拿味雪糕,
窝夫🧇食落系比较硬身,因为佢本身热热地,加埋雪糕有种冰火交融的感觉🤤🫶
💜小熊粒粒草莓牛奶 🐻🍓🥛 💰$68
本身系为咗佢个小熊公仔叫佢点呢杯饮品🐻望落去真系好QQ😽🩷
饮落去草莓味系颇为浓郁,而且饮落口系偏甜少少,适合小朋友点来饮🤤
💜绿茶奶昔🍵🥛 💰$58
饮落估唔到咁浓郁的绿茶香味🍵淡淡的奶昔味令到绿茶味🍵口感更加丰富(^^),完全唔系𠮶种淡而无味嘅味道👅,依杯几值得一试(。ì _ í。)👍