(10分为满分:🌕)味道:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑牛油果配炒蛋韩式三文治($85)大部分既味道分都系左呢个韩式三文治😋呢个其实有啲惊喜,叫完估佢应该面系好细份,点知上到枱都几大份,仲有成大半个牛油果🥑,牛油果控既我完全抵挡唔到☺️☺️胎埋佢2块面包面好好食,见佢写系法国牛油面包,系好浓既牛油味,胎埋佢烤到脆脆地,又香又脆口所以好好食😋😋炒蛋面炒得好滑好香,成个包一齐食系好match既感觉,不过可惜我食到好呢Hea,食食下啲馅跌晒出黎😂😂😂精选意粉($115)原本一入到去想叫大啡菇竹炭汉堡,点知佢就话冇大啡菇🥹🥹咁冇咩其他想食就叫左个意粉🍝呢个应该系普通一个海鲜意粉,鱿鱼菇车厘茄🦑,个Sauce系少少辣,面几开胃,但整体黎讲冇咩特别😂😂🙈🙈Flat White($38)其实仲叫左杯Flat White,不过冇影相😂呢到价钱唔算最贵,正常水准喇,去完澳洲之后点都觉得系香港饮咖啡大部分既钱都分都系比左铺租,好难先揾到平又好饮🙈🙈价钱:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑其实单价黎讲唔算特别平,佢个位置面唔算最旺个位,如果价钱再平啲会抵食啲,如果2样主菜黎讲,多士会抵食过意粉,因意粉份量唔算大,好快就食完,多士饱肚好

(10分为满分:🌕)
味道:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑

牛油果配炒蛋韩式三文治($85)

精选意粉($115)

Flat White($38)

价钱:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑
其实单价黎讲唔算特别平,佢个位置面唔算最旺个位,如果价钱再平啲会抵食啲,如果2样主菜黎讲,多士会抵食过意粉,因意粉份量唔算大,好快就食完,多士饱肚好多,仲有靓靓牛油果🥑😋

交通:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑🌑
呢间cafe个位唔算系荃湾最旺个位,但都见好多人特登去食,如果系地铁站行过去就系夹正系大窝口同荃湾中间,2边行都唔近😂😂巴士通常就会系众安街个站落车行过去,今次无揸车去,不过附近都有熊猫酒店同荃荟停车场🅿️

环境:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌗🌑🌑🌑
好耐之前去过一次就好多人,坐系入面比较逼夹,今次去冇咩人可以坐近门口啲枱,就坐得舒服啲自在啲,不过始终铺头细啲,都要预左位同位之间近啲🙈🙈

性价比:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌖🌑🌑🌑
而家cafe开到周围都系,有时候都会觉得好多都overpriced,或者好多都大同小异,但都冇办法,香港地方细,放假都冇咩好做,去食一餐hea下倾下计系大部分人打发时间既节目🥹🥹