2023-06-26 27 浏览
💯炸物🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻芝士丸、甜蕃薯、墨鱼丸等等都好好食,大粒又新鲜,拎到上来果阵仲系刚刚炸好架,果然系即叫即整,另外仲有好多款,食极都唔厌💯海鲜🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻跟住要食既又点少得有大虾,摆落汤锅度好快就熟,炉头温度好好,又够热,滚得耐又无咁快收水,都系叫左姐姐加一次汤呢个任食既海鲜都系比到足,其中既虾系一定会食,其他仲有蟹棒同螺仔,都好鲜味 💯清汤、蕃茄汤🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻呢两款既汤锅都好想试,蕃茄汤锅既蕃茄好多配料,有好浓厚既蕃茄味道,另外既清汤都唔差,如果觉得太清可再加鼓油就更好味💯甜品 🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻我同男朋友都食到超饱,而我通常就有另一个胃,呢度既甜品有好多种,先试试独立包装既雪条,够冰冻♨️因为呢度太多野食,而其中挑选最好食又出名,再推介一下,最紧要系度食得开心,咁丰富既任食放题,不论环境同品质,都系高上级别👍🏿
💯炸物🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻
💯海鲜🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻
💯清汤、蕃茄汤🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻
💯甜品 🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻